Cold-Mix burun acıcı damla deneyimimiz

Reklamları çıktığından beri birçok kişinin merak ettiği, acaba işe yarıyor mu ? nasıl bir şey ? diye sorup soruşturduğu bir ürün oldu Cold-Mix

Geçtiğimiz günlerde de eşimin ve kızımın hastalanması nedeniyle aldık.




İçeriğinde mentol, reçine ve alkol bulundurmuyor, bu nedenle güvenilir bir ürün oldu benim için.
Bir damlası bile gayet etkili oluyor. Özellikle de her yere kokusu dağılmıyor, sadece damlattığınız yerde kokusunu alıyorsunuz.Cilde sürülmemesi konusunda dikkat edilmeli, sadece yastığa ve giysi üzerine bir kaç damla dökülmeli.Günde 3-4 defa kullanılabiliyor.

Ben hasta olmadığım halde denedim, ferahlatıcı bir etkisi var ve rahat nefes alınması konusunda kesinlikle işe yarıyor diyebilirim. Sonuç olarak önerebileceğim bir ürün.
Not:Bu bir reklam değildir.

Yorumlar

  1. Evet etkili bir urun.ben ogluma 3 yildir kullaniyorum.reklamlari yeni ciktigi icin ancak taninmaya basladi.gecen yil fiyati 12 tl civarindayken simdi 19.50 tl ye cikmis.firsat bu firsat deyip zam yapmislar.hic hos degil.bu nedenle artik kullanmayi dusunmuyorum.butun bantlarida ayni isi goruyor.cocuklar icin olanlari da var.

    YanıtlaSil
  2. Geçen yıl fiyatını bilmiyorum ama ben 14tl ye aldım, bu ürünün 10ml olanı var kutusu yeşil renkte, onun fiyatı ise 19tl civarıydaydı. Burun bantlarını ise kullanmadım o konuda bir fikrim yok açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. bende bunu araştırıyordum inanın çok faydalı oldu bu paylaşımınız çok teşekkürler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızım Az Kalsın Zehir İçiyordu

Sürpriz Yumurtadan Müzik Aleti yapımı

Çocuklar İçin 'Ev Yapımı Limonata' Tarifi