Kızlar - Oğlanlar İçin Etkinlik Kitabı / James Maclaine ve Lucy Bowman






Anneler olarak her zaman çocuklarımıza aktivite - etkinlik bulmaya çalışırız. Tıkandığımız bazı zamanlarda ise kitaplar imdadımıza koşar. İşte bu tarz kitaplardan biride 'Kızlar için etkinlik kitabı' tesadüfen kitapçıda bulmuştum. İçindeki çizimlerde prensesler, pisicikler, çiçekler, boyamalar özellikle de çıkartmalar çok hoş bir şekilde düzenlenmiş, renkleriyle de ilgi çeken tam bir kız kitabı.


Kitabın tanıtım yazısı;

Bu kitap çocukları saatlerce eğlendirerek oyalayacak!
İster farklılıkları bulsun, ister resimleri boyayıp çıkartmalarla kendi resmini yaratsın isterse de gözlem yaparak sorulan soruları yanıtlasın.Evde, dışarıda, tatilde… Nerede, ne zaman canı sıkılırsa…
Eğlencelerle dolu bu kitap çocuğunuzun konsantrasyon gelişimine katkı sağlayacak, kızlar bu kitabı yanından ayırmayacak!


Bu kitabın erkek çocuklar için olanı var 'Oğlanlar için etkinlik kitabı' Erkek anneleri de eminim o kitaptan memnun kalacaktır.

Eğer çocuğunuza faydalı olup, eğlendirecek bir kitap arıyorsanız işte tam istediğiniz tarz kitaplar bunlar. Bir an önce almanızı tavsiye ederim. Fiyatları ise internette 8 tl - 10 tl arası değişiyor.

Beni Takip Edin

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kızım Az Kalsın Zehir İçiyordu

Sürpriz Yumurtadan Müzik Aleti yapımı

Çocuklar İçin 'Ev Yapımı Limonata' Tarifi